Forbrukslån

Når du trenger penger så kan du be om disse mange forskjellige steder. Det stedet vi anbefaler alle som leter etter kreditt er i banken eller gjennom en godkjent finansieringsinstitusjon. Når du bestemmer deg for hva du vil gjøre og hvordan du vil gjøre et slikt lån kan det være smart å først tenke litt igjennom hva konsekvensene av dine valg er. Du vet jo godt at lån skal betales tilbake, så få mest mulig ut av lånet ditt. Mest mulig betyr ikke å dra på ferie for 100.000 kroner eller på andre måter bruke opp en god del penger på veldig kort tid.

Refinansiering

Har du dyr gjeld som du gjerne skulle bli kvitt er det mange måter å bli kvitt slik gjeld på. Du kan ta opp gjeld på kredittkortet ditt. Er det dette kortet som allerede har den dyre gjelden og den som du vil bli kvitt kan det være smart å tenke på om en refinansiering er neste skrittet. Refinansiering er den smarteste bruken av forbrukslån fordi du blir kvitt lånet ditt ved at du tar opp et nytt og billigere lån. Hele poenget er at lånet er billigere, så er ikke lånet billigere kan du egentlig bare glemme det. Sjekk den effektive renten og sammenlign. Enten er renten lavere, det samme eller høyere. Det er veldig sjeldent at renten er det samme, så den kan enten være høyere eller lavere, sånn rent praktisk. Da er det opp til deg å finne den renten som er lavere. Hver gang du finner en lavere rente kan du bytte.

Investeringer

Er du en smarting kan det være greit å bruke pengene dine litt annerledes. Den beste måten å bruke penger er på en slik måte at du sitter igjen med mer penger. Det kan du godt med forbrukslån fordi her har du muligheten til å bruke pengene på en slik måte at du får tilbake mer enn kun 10% på en investering. Starter du noe selv og legger mye av din egen tid i det uten at du selv tar ut lønn kan du få til ganske mye. Det hjelper da å komme seg i gang når det skjer. Måten du kan komme i gang på er å snakke med venner eller bekjente som du tror på.

Hyttekjøp

Er du typen som liker friluftsliv og flott vær er det bare å komme seg ut. Fjellet er et fint sted som trekker de fleste om dagen, men sjøen er også et fint sted om sommeren. Hyttedrømmen kan vanligvis bli din om du kaster deg over pennen og sender inn søknaden. Ha litt egenkapital lagt til side slik at du kan dekke egenkapitalskravet i tillegg til at du kan være med å løfte frem det som skinner når det skinner. En slik en oppgave er ofte krevende, og da kan forbrukslånet komme å realisere hyttedrømmen