Vil du også ha en hjemmeside?

Kanskje har du også lyst på å lage en hjemmeside som denne? Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror, og det er enkelt og greit bare å følge en enkel trinnvis manual – og det klarer nesten absolutt alle å gjøre.

Du slipper å betale kostnader til byråer som utvikler nettsider og du får allikevel et flott design – og det til en billig penge – vær du sikker.

Det første du naturligvis må tenke på er hva nettsiden din skal hete? Hva skal navnet på domenet ditt være? Med domene mener vi for eksempel vannflaske.com., og hvis dette domenet er ledig så kan du registrere deg som eier av det hos et firma som driver med webhosting. Slike finnes det mange av på nett i dag, og mange som er norskspråklige i tillegg. Vi anbefaler rett og slett One.com.

Når dette er gjort er du faktisk bare noen minutter unna å legge ut ditt aller første innlegg, og hvis du bruker nevnte one.com vil du inne på ditt område hos dem installere wordpress. Dette er en genial programvare som gjør det enkelt for deg å publisere innlegg og sider med bilder, musikk og alt hva hjertet måtte ønske seg. Dette er helt gratis, og du trykker enkelt og greit bare på installeringsknappen. Du får dermed tilgang til ditt domene via en bakdør hvor du kan logge deg inn, og vips så er du klar til å begynne å skrive.

Når du er innlogget på sidene dine kan du velge mellom et utall forskjellige design som du enkelt installerer uten å måtte kunne noe som helst om programmering, og dette er jo naturligvis en kjempefordel! Med et pent design og enkel brukergrensesnitt vil du i løpet av kort tid ha en nettside som dine lesere kan bruke.

Husk å poste innlegg med jevne mellomrom slik at du holder dine lesere i et fast grep, men ikke bli for ivrig slik at du brenner deg ut med én gang. Å bygge en nettside er et langvarig prosjekt som tar tid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *