Morsomt å spille

Å spille er utrolig morsomt og i dag er det jo enklere enn noen gang! Ikke trenger man kraftige datamaskiner og ikke trenger man å binde opp så mye tid – det er rett og slett bare å kjøre på!

Det jeg tenker på er naturligvis sider som dette hvor man enkelt og greit bare kan spille direkte i nettleseren. Dette er en mye enklere måte å spille på enn å begynne å installere en masse programmer, spør du meg.

Grunnen er jo naturligvis at jeg ikke er datakyndig og heller ikke stiller de aller største kravene til det jeg skal spille. Dette i sin tur gjør jo at jeg ikke trenger all verdens spill for å bli underholdt heller. Jeg orker ikke disse enormt tidkrevende spillene som det tar månedsvis å fullføre. Jeg er jo tross alt voksen og har da bedre ting å gjøre enn dette.

Ved å stikke innom en side som dette kan man derfor få seg kostnadsfri og enkel underholdning hvis man en ettermiddag eller kveld sitter og kjeder seg litt.

Du finner alle typer spill på siden og det er alt fra action til mer hjernedød underholdning å hygge seg med.

Hvis du er av den kresne typen kan nok slike spill bli noe kjedelig, så da må du bare velge andre løsninger hvis du foretrekker det. Man får jo naturligvis ikke den samme spilleopplevelsen som når man spiller på en stor tv-skjerm på en såkalt konsoll, men som sagt så er det jo ikke alle som har tid til akkurat det da.

Synes du det høres spennende ut? Jeg synes i alle fall at denne siden fungerer bra og at den har noen gode og morsomme spill som det er verdt å prøve. Jeg er lei av disse app-spillene på telefonen, og jeg ønsker derfor å prøve mer vanlige spill. Candy Crush har jeg spilt nok, for å si det sånn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *