Hva har nettet gjort

Det er ingen tvil om at det har skjedd mye med verden siden steinalderen, og i denne artikkelen skal vi faktisk forsøke oss på en liten tekst om det moderne livet.

Kontrastene fra steinalderen og frem til i dag er jo nærmest ufattelig store, og det er jo nesten til å le av. Det er først og fremst internett vi skal snakke om for vi snublet over en annen artikkel som tok for seg dette temaet.

Internett ja… det er ingen tvil om at internett har forandret måten vi lever våre liv på. Dette gjelder på alle mulige måter, og vi kan trekke frem shopping, bestilling av reiser, spilling og mye mer. Tenk også på hvor ‘nært’ man egentlig er ethvert menneske som befinner seg på en hvilken som helst plass på planeten. Man er en Skype-oppringning unna og da kan man se dette mennesket i levende live på en skjerm mens man snakker på det.

Jo mer man tenker på det jo mer fascinert kan man bli! Og tenk bare på all den informasjonen som finnes der ute! Det er ikke den tingen du ikke kan finne informasjon om, og dette er rett og slett fantastisk. Trenger du oppskriften på en autentisk italiensk lasagne? Det fikser du på sekundet og hvis du bruker riktig nettleser så vil til og med browseren din oversette teksten fra italiensk!

Det er forunderlige greier, det er ikke til å stikke under en stol, og det vil nok sannsynligvis bare bli enda verre/bedre alt etter hvordan man ser på det.

Hva blir det neste? Virtuell virkelighet er jo på full fart inn, og hvis man ikke er fornøyd med den virkeligheten man befinner seg i kan man sikkert finne seg en virkelighet som oppfyller de kravene man måtte ha. Det blir i alle fall utrolig spennende å se hvor vi befinner oss om fem år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *